İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Hasan Tan İlkokulu

Cumhuriyet Bayramımızı coşku ile kutladık

Okul Aile Birliğimize

Meltam Bayrak(Başkan), Seda Bilgiç, Eda Yağcı, İnci Aslan, Elif Tamtekin seçilmiştir.

Tem

2020-1-UK01-KA229-079225 No’lu ”Playing With New Words” isimli Erasmus+ projemizin Final Hareketliliği İspanya’nın ev sahipliğinde 05-09 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleşmiştir

Playing With New Words(Yeni Kelimelerle Oynamak)isimli Erasmus KA229 Projemiz;

Proje Ortakları:

İngiltere(Koordinatör),İspanya,Romanya,Çekya ve Türkiye

Proje 01.09.2020-31.08.2023 tarihleri arasında yürütülecektir.

İlkokul çocukları için dil öğrenimi, başarılı iletişimciler olma yolunda önemli bir adımdır. Öğretmenler Dil becerilerini erken öğrenmenin değerini göz ardı etmemelidir.Araştırmalargöstermektedir ki, öğretmenler oyunlarını kullanırlar ve derslerinde oynarlarsa, ilkokul seviyesindeki çocuklar tarafından İngilizce bir yabancı dil olarak daha iyi öğrenilir ve kullanılır. Öğretmenler oyunlar yoluyla motivasyonu artırabilir ve daha fazlasını teşvik edebilir.Öğretmenler, öğrencilerin öz saygılarını ve özgüvenlerini geliştirmelerine yardımcı olmak için uygun oyunları da kullanabilirler. 2020-1-UK01-KA229-079225_3 Nolu Erasmus+ projemizin 4.Hareketliliği 24-28 Nisan 2023 tarihleri arasında  ülkemizdegerçekleşmiştir. Çekya,İngiltere,İspanya ve Romanya’dan 13 misafir öğretmen 5 gün süreyle etkinliklerde katılımcı olarak yer almışdır.Projenin Final hareketliliği 05-09 Haziran 2023 tarihleri arasında İspanya da yapılacaktır.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin kahramanları Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan kılan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kutlu olsun.