İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Hasan Tan İlkokulu

Hasan Tan İlkokulu

Acıbadem Mh. Cüneyt Koşal Sokak No28 Üsküdar/İstanbul
Vizyon
Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, hoşgörülü, bilimsel düşünebilen mevcut kaynakları ve teknolojiyi kullanarak geliştirebilen, Türkçeyi güzel konuşan ve koruyan; yurdunu, milletini, bayrağını seven, millî ve manevi değerlerine sahip çıkan, geliştiren yaygınlaştırma yönünde çaba gösteren, ahlak kurallarını benimsemiş, özümsemiş hak ve görevlerinin bilincinde olup yaşama geçiren, sanatsal yetenekleri gelişmiş,kendisine,ailesine ve milletine faydalı ,dürüst, çalışkan ,ileriyi gören ,çözüm üretip geliştirebilen Atatürkçü gençler yetiştirmektir.
Misyon
Gözlemci, araştırıcı, yapıcı ve yaratıcı olabilen, tartışılabilen, analiz yapabilen ve doğru sonuca ulaşabilen, olanaklardan doğru yararlanabilen, teknolojik gelişmelerden yararlanan, iyi donanımlı dersliklerde okuyan, öğrenmeye yardımcı araçlar kullanabilen öğrenciler yetiştirip Türk Milli Eğitim camiasında ve bölgemizde başarı sahibi olabilmektir.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
9:20 - 14:50 + çocuk kulübü (16:30)
KALORİFER
Ulaşım
Kadıköy´den 1 ve 3b otobüsleriyle , Üsküdar´dan kalkan 6 numaralı otobüsle okulumuza ulaşabilirsiniz. Ayrıca Üsküdar ve Kadıköy´den Çamlıca´ya giden Minibüslerle de ulaşımı sağlayabilirsiniz.
VAR
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Üsküdar ilçesi sınırları içerisinde olup Kadıköy ve Üsküdar ilçelerinde yer alan Acıbadem cd üzerinde Cüneyt Koşal sokakta yer almaktadır. Acıbadem Türk Telekom Şehit Mete Sertbaş Ortaokulu ve Çamlıca Kız Anadolu Liseleri ile komşudur.
Geleneksel çocuk oyunları, Penaltı takımları ve başarıları, Okçuluk çalışmaları
Erasmus , E-Twinning
Erasmus KA229(2 Adet),Erasmus KA210 (1 Adet)projesi yürütülmektedir.